NE MOŽE DA GA PREBOLI: Mina PLAKALA zbog Tomovića Napraviću neko sra*e! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE MOŽE DA GA PREBOLI: Mina PLAKALA zbog Tomovića "Napraviću neko sra*e"! (VIDEO)

Teško joj je...

Vladimir Tomović je pre nekoliko dana putem video poziva imao mogućnost da porazgovara sa svojom porodicom. Njegova majka mu je izričito naglasila da se kloni Mine Vrbaški, a on je odlučio da je posluša.

Ona to ne može da preboli, jer se svim srcem nadala da će ga osvojiti, a u toku noći je u razgovoru sa Ivom Grgurić i Stefanom Karićem zaplakala.

- Najviše me boli kad nečija majka kaže tako nešto za mene, a opet, možda je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i bolje tako. Baš se loše osećam zbog toga, jer mislim da to nisam zaslužila. Najlakše mi je da odem negde sama i da se isplačem, ali nemam ništa od toga. A, ovako skupljam sve u sebi i još gore mi je, napraviću neko sr*nje. On je meni sam rekao da se ništa neće promeniti, a ja sam se nadala. Za mene je to toliko ponižavajuće... - rekla je Mina.

Evo kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

ISPLIVAO VIDEO SA ŽURKE: Luna ignoriše Marka - NON-STOP GLEDA SLOBU! A on završio kod Kije u separeu! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.