NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Sara ispričala o RASKIDU sa Vojketom - PALA U OČAJ! A njegova reakcija... ŠOK

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2018, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Sara ispričala o RASKIDU sa Vojketom - PALA U OČAJ! A njegova reakcija... ŠOK

I najlepšoj ljubavi u Zadruzi je došao kraj!

Sara Reljić i Vladan Vojnović Vojke rešili su da stave tačku na svoju višemesečnu vezu. Iako niko nije primetio da između njih postoje trzavice, od juče oni zvanično nisu zajedno.

Pinkova zvezda priznala je ovo uživo u emisiji, kada je na iznenadnim nominacijama nominovala upravo njega, a Vojke se nije izjašnjavao niti bilo kome pričao o raskidu.

Reljićeva je noć provela u pabu, a jutros je sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mikijem Đuričićem popričala o nastalom problemu i o tome kako ju Gordana Džehverović povredila.

- Goca umesto da me pita da li sam dobro ona komentariše: "Njena mama je rekla samo da je Vojke tamo i ona će biti dobro". Ja ništa ne govorim kada njena ćerka raskida. Treba kao starija osoba da priđe da me posavetuje, da me pita kako sam. Ja kad ne mogu da pomognem, sklonim se - a potom dodala:

. Nikada neću reći zašto smo raskinuli. Vojke i ja smo se odmah na početku smuvali kad mi nije trebala pažnja, niti sam se osećala usamljeno, već smo se smuvali jer mi se svideo. Da sam htela tako, onda bih bila sa Filipom koji me nije ostavljao na miru mesec dana - rekla je Reljićeva vidno neraspoložena.

Miki ju je saslušao pa potom pokušao da je razveseli time što joj je izrezao srce od kartona. Pevačicu je ovo nakratko oraspoložilo, pa mu se uz osmeh zahvalila.

Vojke i pored svega toga nije rekao ni reč o raskidu, niti joj je prišao da vidi kako se oseća!

Ceo razgovor Mikija i Sare možete pogledati u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.