NE MOGU... NEMAM SNAGE... Anabela pokrivala lice i plakala dok je gledala Lunin NERVNI SLOM! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 02:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NE MOGU... NEMAM SNAGE..." Anabela pokrivala lice i plakala dok je gledala Lunin NERVNI SLOM! (VIDEO)

Pretužni momenat!

Nakon što je nekoliko meseci ćutala i nije želela da iznosi svoje stavove u javnosti, pevačica Anabela Atijas večeras je odlučila da prekine tišinu i pojavi se u studiju rijaliti programa "Zadruga 2" gde komentariše učešće svoje ćerke Lune Đogani.

Tokom emisije pušten je snimak nakon žurke koja je bila u utorak kada je Luna Đogani posle odlaska Slobe Radanovića plakala u pabu i dozivala ga, a tom prilikom ju je tešio Savo Perović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Adamom Đoganijem.

Dok se emitovao taj prilog, Lunina majka Anabela Atijas nije mogla ga sluša jecaje svoje naslednice, zbog čega je spustila glavu i pokrila svoje uši rukama. Posle snimka, Anabela je iznela svoj stav i rekla da bi najviše volela da ponovo vidi svoju ćerku srećnu, a zatim ponovo zaplakala.

- Ne mogu da preživljavam ovo još jednom. Umorna sam i iscrpljena. Da mogu sve bih preuzela na sebe samo da je vidim srećnu. Ona je bila ta koja je sve nas dizala i pravila pozitivnu energiju. Nema je. Pitam se zašto sam je prvi put pustila da uđe u Zadrugu - kroz suze je rekla Anabela.

- Nemam snage više. Želim jednostvano da ga razumem i hoću. Ima potpuno pravo da uradi šta god hoće. Nikada se nisam mešala u Lunine izbore. Podržavala sam je uvek. Na kraju ostala je žrtva. Ne znam više šta da mislim - dodala je Anabela.

- Želim da se posvetim Luni kada izađe. Želim da bude ponovo srećna. Ona ima pravo na to. Sve ovo je ostavilo velike posledice na nas. Ona se osećala kao da je sahranila tu ljubav. Previše je bola u njoj. Previše osude. Veliki linč. Ona je ostala na stubu srama. Ne može samo jedna osoba da bude kriva. Kako jednoj osobi aplaudiramo, a drugoj sve najgore želimo - nastavila je Lunina majka.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.