NE MOGU JE OPRATI NI SAVA, NI DUNAV! Posle OVIH Aleksandrinih reči NIŠTA neće biti isto! Napala Anu BRUTALNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2019, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE MOGU JE OPRATI NI SAVA, NI DUNAV! Posle OVIH Aleksandrinih reči NIŠTA neće biti isto! Napala Anu BRUTALNO

Nisko!

Poznato je da se Aleksandra Subotić, bivša verenica Davida Dragojevića, ne oglašava u medijima otkako je diskvalifikovana iz "Zadruge".

Međutim, ona redovno kači Instagram storije u kojima komentariše trenutno situaciju u Beloj kući. Ovog puta žestoko je udarila po Davidovoj novoj devojci, Ani Korać.

- Zamolila bih ovog "nepristrasnog i vrlo neprofesionalnog" voditelja da ne ispira usta mojim imenom... Ja nikad nikog nisam htela da razvedem, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << niti sam se mešala u bilo čiju vezu. Mene je kao maloletnicu iskoristio čovek duplo stariji od mene. To je već ispričana priča. A što se tiče vaše prijateljice - ne možete je oprati ne vi, nego ni Sava, ni Dunav. Ne znam ni zašto je perete, kada sve što radi spada u sklop njenog zanimanja i dajete joj odličnu reklamu za isti, kao i mnogima dole istog zanata - napisala je besna Subotićeva.

A da li će joj voditelj Milan Milošević odgovoriti, ostaje da vidimo.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.