NE MOGU DA ODGOVARAM, ALI POSTOJI SUMNJA... Jutjuber otkrio uzrok smrti Kike u oproštajnoj poruci?

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2021, 14:30

NE MOGU DA ODGOVARAM, ALI POSTOJI SUMNJA... Jutjuber otkrio uzrok smrti Kike u oproštajnoj poruci?

Tuzna vest potresla je celokupnu javnost.

Srpska influenserka Kristina Kika Đukić, navodno je izvršila samoubistvo, a javnost je o tome obavestila njena prijateljica, influenserka Laura Tešanović.

Kika Đukić bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji „Ju Tjub“ („You Tube“) kanal „K1KA“ u oktobru 2019. godine broji oko 639 hiljada pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu.

- Obaveštenje: na našu veliku žalost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moram da vas obavestim da Kika više nije sa nama. Želim ovim putem da izjavim saučešće njenoj porodici i svim ljudima koji su je voleli i poznavali... Volim te, Kiko, zauvek, počivaj u miru - stoji na Instagram nalogu Kikine prijateljice.

Od preminule influenserke opraštaju se i ostali jutjuberi među kojima je i Miloš HD koji je u svojoj objavi napisao da postoji sumnja da se radi o samoubistvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.