NE KRIJE ODUŠEVLJENJE: Veljko otkrio kako bebi menja pelene, ali i zašto je hteo baš MUŠKO dete (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020, 12:25

NE KRIJE ODUŠEVLJENJE: Veljko otkrio kako bebi menja pelene, ali i zašto je hteo baš MUŠKO dete (VIDEO)

Ima logike...

Veljko i Bogdana Ražnatović su nedavno postali roditelji, a kako Cecin naslednik kaže, ništa oko bebe mu nije teško da radi, čak naprotiv. U vreme kada je bio u samoizolaciji, bilo mu je teško, ali mu nije padalo na pamet da ugrozi bebicu.

- Bili smo odvojeni, ali nije mi bilo teško, gde da odeš sa virusom kod deteta ne padne ti na pamet. Ja sam odrastao bez oca, jedva sam čekao i mislim da sam tačno znao i kako ću i šta ću. Molio sam Boga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da dobijem muško dete zato što za muško znam kako ću i šta ću, a za žensko pojma ne bih imao, morao bih da stavim prst na glavu, da razmislim. Ja sam malo radikalan. Bio bih gori od Nikole Koje, on ju je puštao da ide na splavove, ja je ne bih ni puštao, pa ne bih morao da pratim - rekao je Veljko i dodao da mu poslovi oko bebe ne padaju teško:

- Uživam u tome da menjam pelene, napravim igru, mackamo se, ljubimo, žena kupa bebicu. Kada je vreme za kupanje, ili treniram ili sam sa psom, večito nisam tu, ali ovo ostalo jesam. Bila je babica tu prvih 12 dana, dok nije otpao pupak, posle toga nije bilo potrebe, puna je kuća žena, sve su imale decu. Mojoj mami je ovo najlepši poklon, i sestri isto, svi će da ga razmaze, ali tu sam ja da to ne dozvolim - rekao je on.

Evo šta je još imao da kaže:

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.