NE GUBI VREME! Legao je s njom i masirao - ruka mu zalutala MALO NIŽE! A onda se umešala ONA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2019, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE GUBI VREME! Legao je s njom i masirao - ruka mu zalutala MALO NIŽE! A onda se umešala ONA (VIDEO)

Sve se videlo...

Stefan Karić je pre ulaska u rijaliti "Zadruga" naglasio da ulazi kao slobodan čovek i da je otvoren za sve što može da mu se desi na ljubavnom polju.

ŠTA MU JE? Zadruga 3 još nije ni počela, a Tomović već BESAN, REŽI i PLJUJE sve u karantinu! Snimak za NEVERICU!

Izgleda da mlađani Karić baš i ne gubi vreme, čim je prvu noć našao "žrtvu" koju će da masira. Nataša Radan je legla kraj njega, u mini šorcu koji je malo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i otkrivao njene guzove. Stefan ju je nežno masirao po gornjem, ramenom delu leđa, sve vreme se zadovoljno smeškajući.

Ipak, u jednom momentu se izgleda i umorio pa je ruku spustio malo niže, na njena leđa. Nataša se nije bunila, već je nastavila da uživa u Stefanovom dodiru koji bi još potrajao da ih nije prekinula Miljana Kulić.

Kulićka je tražila od Stefana neki lek, pa je on odmah poskočio da joj pomogne. Evo kako je to sve izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.