NE DRUŽIM SE S DEVOJKAMA LAKOG MORALA: Oglasio se zlatar s kojim je Dorotea navodno bila zbog novca

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2018, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE DRUŽIM SE S DEVOJKAMA LAKOG MORALA: Oglasio se zlatar s kojim je Dorotea navodno bila zbog novca

I on da kaže...

Miljana i Marija Kulić su pre nekoliko dana ušle u žestok sukob sa Doroteom Jovanović u rijalitiju "Zadruga" i to zbog toga što je Kulićeva optužila plavušu da se bavi nečasnim radnjama i da za to prima novac. Tom prilikom Marija je izjavila i da je Doroteo bila sa poznatim zlatarom Nebojšom Bojovićem.

- Sad ću da pokažem kako se dobija rasprava. Ti mala što napolju igraš oko šipke, odlično te poznajem! Ovde se praviš fina, a napolju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ideš sa matorcima za pare! Šta radiš na Nebojšom Bojovićem, čovekom od 45 godina? Fuksetino, pačvaro - rekla je tada Marija, dok je Dorotea pretila da će Kulićke zažaliti zbog tih reči i da će ih tužiti.

- Ja nisam ni sa Miljanom ni sa njenom majkom nikada razgovarao o Dorotei, a kamoli u takvom kontekstu. Dorotea je mnogo dobra devojka, mi se znamo preko Miće, jer njena majka i njena porodica žive čak i u istoj ulici u Sarajevu. Izlazili smo nekoliko puta zajedno. Mića je nju pred ulazak savetovao kako da se ponaša, da bude čvrsta, stabilna i na neki način je pripremao za rijaliti. Smatram da Dorotea nema nikakve veze sa tim nečasnim i nemoralnim radnjama. Ne družim se ja sa devojkama lakog morala - izjavio je Nebojša kroz smeh, a onda dodao:

- Devojka je pametna, vredna, ambiciozna, sve na mestu, ne bih imao ništa loše da kažem. Ja ne mislim da je ona radila za pare, devojka je komunikativna, voli da sklapa poznanstva. Ne znam da je iz bilo kakvog interesa bila sa nekim.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.