NE DA JOJ SE DA SE UDA! Popularna pevačica PONOVO ODGODILA svadbu i OTKRILA iz kog razloga je to uradila! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 10:54

NE DA JOJ SE DA SE UDA! Popularna pevačica PONOVO ODGODILA svadbu i OTKRILA iz kog razloga je to uradila! (VIDEO)

Svadba je bila zakazana u maju...

Popularnoj pevačici Granda, Biljani Sečivanobvić se baš ne da da se uda.

Taman kada je pomislila da je našla čoveka svog života, kom će izgovoriti sudbonosno "Da" u maju, Biljana se suočila sa drugim problemom.

A post shared by BILJANA SECIVANOVIC || (@biljanasecivanovic) on Sep 24, 2019 at 3:28am PDT

Naime, vanredno stanje koje je proglašeno u martu, poremetilo je pevačicine planove, pa je morala da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odloži svdbeno veselje.

Ona je za jednu emisiju rekla da su svadbu pomerili za 15. novembar i da se nada da se neće desiti novi talas korona virusa, koji bi joj uništio i te planove.

A post shared by BILJANA SECIVANOVIC || (@biljanasecivanovic) on Apr 9, 2019 at 10:12am PDT

O čemu je pevačica još pričala, pogledajte u nastavku.

Vujadin je PREVARIO Mirku, i to su svi VIDELI: Veza im je bila na iskušenjima, a njena izjava o ŽENAMA šokirala je javnost (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.