NE BIH POPIO KAFU SA NJOM! Anđelo oštro o odnosu sa Dalilom i njenom novom dečku

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2022, 09:45

"NE BIH POPIO KAFU SA NJOM!" Anđelo oštro o odnosu sa Dalilom i njenom novom dečku

Otkrio i kakvu je poruku poslao Sandri Rešić!

Anđelo Ranković, bio je gost Ivane Šopić u emisiji ''Narod pita'' sa Jovanom Tomić Matorom, sa kojom je nedavno prekinuo prijateljstvo, bez da joj je objasnio šta je pravi uzrok.

Ranković je za Pink.rs, nekoliko minuta pred početak emisije progovorio o temama koje najviše zanimaju javnost kada je on u pitanju.

Sandra Rešić, priznala je da si joj poslao poruku nakon saobraćajne nezgode koju je doživela, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta si joj tom prilikom napisao?

Pitao sam da li je dobro nakon svega. Nisam to pratio jer sam bio na putu, pa sam je pitao kako je. Rekla mi je da nije ništa strašno i da je malo ugruvana, da je sve prošlo...

Sa Matorom si prekinuo svaki kontakt, zašto si to uradio na taj način?

Pričali smo i u Zadruzi o tome, nemoguće je bilo da nam prijateljstvo opstane posle svega. Posle svega što se dešavalo, mi se jesmo trudili, ali prosto ne može. Kada smo izašli, nisam želeo da obnovim kontakt i shvatio sam da ne želim više da ulazim u sve to. Iz mojih razloga smatram da ne treba da se družimo više.

Dalila ima novu ljubav, tačnije nikada zvanično nije priznala vezu, ali kako se tebi čini ta situacija i zašto si rekao da ne bi popio kafu sa njom? Da li si ti sada emotivno ispunjen?

Da li misliš da me zanima ko je 'Gringo'? Ne, ne zanima me to. Ne bih popio kafu sa njom, ne pijem kafu ni sa kim ko mi je na bilo koji način naštetio ili uradio nešto loše... Ne znači da nisam ispunjen ako nemam devojku, ali lepo mi je i uživam u ovoj slobodi konačno.

BONUS VIDEO: DALILINA KUMA ULAZI U "ZADRUGU 6": "Spremna sam i na poligraf samo da dokažem istinu!"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.