NE BIH IMAO PROBLEM DA MU TO KAŽEM! Zola ISKRENO o svom DRUGU Janjušu i njegovoj vezi s Majom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 22:19

"NE BIH IMAO PROBLEM DA MU TO KAŽEM!" Zola ISKRENO o svom DRUGU Janjušu i njegovoj vezi s Majom! (VIDEO)

"Vidim sve što se dešava."

Lazar Čolić Zola, koji je pre dva meseca napustio "Zadrugu", gostovao je u emisiji "Pitam za druga", pa se osvrnuo na odnos Maje Marinković i Marka Janjuševiča Janjuša.

Zola i Janjuš su dobri drugovi još od prošle sezone "Zadruge", a sad je on izneo svoje iskreno mišljenje o košarkaševom odnosu sa Majom.

- Jaki i ja smo uvek bili dobri, ništa spektakularno ali smo ostali u dobrim odnosima. Što se tiče njega i ti svih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kombinacija tamo, čuo sam sve što se dešava. Ne gledam nešto preterano. Gledam samo ono što mi pošalju, ako ima veze sa mnom ili ako je u pitanju on i neka kombinacija koja me baca u trans. Vidim sve što se dešava, želim mu sve najbolje. Nemam ni inspiracije, ni volje ni želje da ga komentarišem, niti smatram da sam nešto preterano kompetentan s obzirom šta sam sve ja tamo radio i šta se meni izdešavalo - rekoa je Zola, pa nastavio:

- Ne smatram da su mu neke stvari pametne, to je moje iskreno mišljenje, ali ja mu želim sve najbolje. Mislim na Maju. Da se ne lažemo to mu apsolutno nije potrebno, niti je to nešto što mu može doneti dobro u životu, to sam mu ja govorio i uživo. Ne bih imao problem da mu to kažem i da sedi ovde. Ali njegov život je njegova stvar, ima pravo da radi ko šta hoće u životu.

Detaljnije pogledajte u videu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.