NATAŠA I LUKA PONOVO NA SUĐENJU ZBOG  NASILJA: Njegova reakcija kada ju je ugledao ŠOKIRALA MNOGE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2018, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATAŠA I LUKA PONOVO NA SUĐENJU ZBOG NASILJA: Njegova reakcija kada ju je ugledao ŠOKIRALA MNOGE!

A mogli su biti srećna porodica.

Pevačica Nataša Bekvalac stigla je u Prvi osnovni sud kako bi svedočila protiv bivšeg supruga Luke Lazukića zbog nasilja u porodici. Nataša je stigla u pratnji advokata i nije želela da daje izjave za medije.

Nakon Nataše u sud je stigao i Luka Lazukić. U trenutku njegovog dolaska pevačica je već stajala u hodniku sudnice ali se nisu ni pogledali. Luka je okrenuo leđa čim ju je ugledao.

I Nataša i Luka su u sud >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stigli sa po četiri branioca, a prvi u sudnicu je ušao Luka pa za njim i Nataša.

Podsetimo, Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podnelo je 16. maja sudu optužni predlog protiv Lazukića zbog krivičnog dela nasilje u porodici za koje je zaprećena kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

Lazukić na saslušanju kod tužioca nije negirao da je sukoba između njega i Nataše bilo, ali je negirao da ju je tukao i šutirao. Pored toga, on je podneo i krivičnu prijavu protiv njenog oca Dragoslava Bekvalca zbog krivičnog dela nasilje u porodici.

Pogledajte rezultate

HILJADE EVRA U DEKOLTEU! Narodnjaci dobijaju LUDAČKE bakšiše, a vidite šta su tek dali ŠABANU! LUDNICA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.