NAŠU POZNATU POP PEVAČICU PUBLIKA GAĐALA STAKLENOM FLAŠOM! Odmah je morala da prekine koncert

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 20:43

NAŠU POZNATU POP PEVAČICU PUBLIKA GAĐALA STAKLENOM FLAŠOM! Odmah je morala da prekine koncert

Dobro je prošla.

Javne ličnosti neretko imaju svoje rituale pred koncerte, predstave i utakmice, a imaju i "srećne predmete" koje nose sa sobom - ili na sebi - pred važne događaje.

Međutim, od svega do sada poznatog, što poznati nose za sreću, Ana Stanić definitivno je najzanimljivija, pošto je svojevremeno za "Alo" priznala da već 20 godina na nastupima nosi isti donji veš.

Karantinsko druzenje sa kaucem cao, dobro jutro treninzi na @xteamisland >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 💪💪💪

A post shared by 𝔸𝕟𝕒 𝕊𝕥𝕒𝕟𝕚𝕔 (@ana1stanic) on May 20, 2020 at 9:35am PDT

- Preko 20 godina, ali ih nosim samo na koncertima. Fascinantno je da su čitave! Crvene su, sa srcem - rekla je jednom prilikom Ana kroz smeh.

Na javnom dočeku Nove godine, tokom svog koncerta na glavnom užičkog trgu, pevačica Ana Stanić pogođena je u glavu, najverovatnije, manjom pivskom flašom. Nekoliko minuta pred ponoć, pred sam kraj koncerta, neko iz publike je Stanićku pogodio pivskom flašom od 0,33 litra i zadao joj lakše povrede, nakon čega je ona prekinula koncert.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.