NASTAVLJA SA MONSTRUOZNOŠĆU: Gaćeša nakon užasnog vica o pokojnoj Milici učinio OVU strahotu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2018, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAVLJA SA MONSTRUOZNOŠĆU: Gaćeša nakon užasnog vica o pokojnoj Milici učinio OVU strahotu!

Ne zaustavlja se...

Bojan Gaćeša, bivši učesnik "Zadruge" koji je diskvalifikovan nakon što je ispričao monstruoznni vic o Milici Rakić, devojčici nastradaloj u NATO bombardovanju, ponovo je uspeo svojim komentarom da zgrozi javnost.

Gaćeša je, naime, podržao Nemanju Tošića, fudbalera koji je danas diskvalifikovan iz "Zadruge" zbog nasilja.

Tošić je pesnicom udario Brendona, a Gaćeša je taj snimak objavio na svom profilu na Instagramu uz komentar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Jače to mora Nemanja".

Gaćeša je ovim komentarom pokazao da podržava nasilje i uspeo ponovo da šokira javnost. Podsetimo, Bojan Gaćeša izbačen je iz "Zadruge" jer se našalio na račun devojčice poginule u NATO bombardovanju.

Pogledajte rezultate

Kada mu je saopštena odluka o diskvalifikaciji i novčanoj kazni, on je prokomentarisao da je produkcija preterala sa kaznom.

Folkerka KUPILA 3 STANA u Beogradu na vodi! Pitali je ODAKLE joj pare, odgovorila ŽUSTRO i DETALJNO

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.