NAŠLA NOVO ZANIMANJE! Kaja Ostojić se POŽALILA fanovima:  Od pevanja hleba nema!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 14:13

NAŠLA NOVO ZANIMANJE! Kaja Ostojić se POŽALILA fanovima: " Od pevanja hleba nema!"

To joj je na prvom mestu.

Kaja Ostojić požalila se fanovima na Instagramu da pevači ne zarađuju kao pre jer su im svi nastupi otkazani, te je odlučila da pronađe sebi novi posao, pa je fanovima otkrila da će baviti društvenim mrežama ubuduće.

 - Od pevanja 'leba nema, kao što sami znate i vidite ova korona je jako loše uticala na nas pevače između ostalih. Mislim da ću da se posvetim u narednom periodu malo društvenim mrežama, gde ću da delim s vama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoju svakodnevnu rutinu i da se postaram da se što više smejemo, jer smeh je lek u ovim teškim vremenima - rekla je pevačica na Instagramu, pa dodala:

A od aksesoara...samo osmeh 😁😉☀️🐬

Објава коју дели K A Y A (@kaya_ostojic) дана 25. Јун 2020. у 8:58 PDT

- Ja sam nekako pre za dobar humoristički sadržaj nego za šokantan. Dosta nam je negative i horora. Inače, razmišljam da i sama počnem da plasiram neki interesantan i koristan sadržaj ovde jer mislim da je malo previše i "savršenih" ljudi i "savršenih" života.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.