NAŠ VODITELJ JAVNO PREVARIO ŽENU?! Odmah se oglasio Bili smo na rođendanu našeg prijatelja...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2019, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAŠ VODITELJ JAVNO PREVARIO ŽENU?! Odmah se oglasio "Bili smo na rođendanu našeg prijatelja..."

Sad je sve jasno.

Nakon što se u medijima pojavila vest da voditelj Uroš Davidović vara suprugu, on je morao da se oglasi i objasni o čemu se radi.

Naime, svi koji poznaju suprugu voditelja Uroša, znaju da, bez obzira na ljubav, njoj ponos ne bi dozvolio da pređe preko prevare.

Zbog toga je nastao pravi haos, kad se na Instagramu voditelja pojavila fotografija, kako grli nečije noge, za koje svi tvrde da – nije njegova žena. Na desetine poziva je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << usledilo, ali i Uroševo objašnjenje.

- Makar ženi nije trebalo ništa da objašnjavam! Na slici je baš ona. Bili smo na rođendanu našeg prijatelja, i baš zato što ona voli sve lege artis, uslikali su nas u ovoj pozi. Gotovo da je pobegla od fotografa, mada je najlepša i najzgodnija od svih koje poznajem - rekao je Davidović.

"Yes I want to be your dog " ... ali postoji dobar razlog zbog kojeg se supruga neće buniti zbog ove fotke. ;-)

A post shared by Uros Davidovic (@urosdavidovic) on Oct 2, 2019 at 1:28pm PDT

JA UMIREM, A TI... Andrej ostavio SRCEPARAJUĆI PORUKU na Instagramu - evo šta Anabela kaže o tome (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.