NAŠ POPULARNI PEVAČ DOBIO SINA! Ime koje su mu dali ukazuje na jednu PREDIVNU stvar! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2019, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAŠ POPULARNI PEVAČ DOBIO SINA! Ime koje su mu dali ukazuje na jednu PREDIVNU stvar! (FOTO)

Sve čestitke!

Pevač Danijel Đurić i njegova izabranica Kristina, postali su roditelji jednog dečačića. Pevač je divne vesti podelio na svom Instagramu, a ujedno i otkrio kako će se beba zvati.

- Da nazdravimo za rođenje malog Andreja mog! Hvala svima na čestitkama - napisao je Danijel.

Inače, ime potiče iz grčkog "Andreas", izvorno iz "andreios" u značenju "hrabar, muževan", što ukazuje da bi baš ove osobine trebalo kasnije da poseduje.

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Pre TUČE Kija i Sloba bili u ISTOM klubu! Prošla kraj njegovog stola i uradila OVO! Ovde leži urzok INCIDENTA?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NAKON VESTI DA ĆE POSTATI BAKA: Ceca NAPUSTILA Srbiju, pa uradila OVO! Evo gde je OTIŠLA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2019

Folk diva donela odluku...Folk diva Ceca Ražnatović u proteklom peridou održala je veliki broj koncerata širom regiona, te je rešila da ode na zasluženi odmor...Ceca je juče u društvu sestre Lidije Ocokoljić napustila Srbiju, o čemu govori fotografija koju je Ceca objavila u vidu Instagram...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.