NAPUSTIO NAS JE VOLJENI GIGA: Evo kako je GOVORIO o sebi, životu i svom najvećem STRAHU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2019, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPUSTIO NAS JE VOLJENI GIGA: Evo kako je GOVORIO o sebi, životu i svom najvećem STRAHU!

Veliki gubitak!

Vest da je Marko Nikolić preminuo potresla je sve, koji su se toliko puta smejali uz njegovog Gigu i voleli ga u seriji "Bolji život". On je napravio lik koji nikada neće umreti u našim srcima.

Godinama borio protiv opake bolesti, a evo kako je o tome govorio pre samo osam meseci za novine "Kurir".

- Ne bih da lažno morališem, prestao sam da pijem i pušim iz straha. Straha od smrti. Kada sam pre tri godine saznao da imam teško oboljenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odmah sam ostavio cigarete i alkohol. To je trenutak kada je čovek spreman da uradi sve samo da bude živ - poručio je glumac.

Pričao je i o svojim porocima.

- Pušio sam od trinaeste a pio od sedamnaeste godine. Počeo sam u gimnaziji sa vinjakom, kao student prešao sam na stomakliju, a posle na votku, pa opet na vinjak. Ništa od toga mi sada ne nedostaje - priznao je Nikolić.

Evo zašto je prestao da pije i puši.

- Cigare mi se čak i gade, a što se alkohola tiče, jedino leti poželim pivo, ali ga ne uzmem. Nisam od onih koji mogu da se zadrže samo na jednoj čaši. Da je tako, živeo bih 120 godina. Pošto tako ne umem, ne pijem uopšte - ovako je Marko Nikolić govorio za Kurir pre nego što nas je napustio.

SHVATILA SAM, ŽELIM DA BUDEM OPET SA SLOBOM! Kija nije više mogla da laže o depresiji i suzama! BOMBA! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.