NAPUSTILA SVE! Miljana PRAVI HAOS! Priredila Zoli IZNENAĐENJE, a onda DOZIVA PRODUKCIJU, IZVEDITE IH

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2019, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPUSTILA SVE! Miljana PRAVI HAOS! Priredila Zoli IZNENAĐENJE, a onda DOZIVA PRODUKCIJU, IZVEDITE IH

Potpuno je van sebe!

Miljaninom vereniku, Lazaru Čoliću Zoli danas je rođendan, a njegova partnerka spremila mu je iznenađenje.

Pre toga, Veliki šef je poslao pismo:

- Dragi Lazare, Veliki šef ti od srca čestita rođendan. Želimo ti mnogo zdravlja, sreće i uspeha. Uživajte u nastavku večeri i lepo se provedite u kafani "Dubioza" - pročitala je ovonedeljni vođa, Mina Vrbaški, a Zola se zahvalio iz sveg srca i pozvao sve koji podržavaju njegovu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Miljaninu ljubav da se pridruže zabavi.

Kada su stigli u kafanu, Kulićeva mu je predala poklon, a koliko smo uspeli da vidimo u njemu su se našli majice i duksevi koje mu je ona spremila. Takođe, muzičari koji su bili prisutni u Dubiozi, organizovala je upravo Miljana.

- Ovo je zahvaljujući meni! Muziku sam ti ja organizovala - rekla je Miksi, a potom zagrlila i poljubila svog verenika.

Potom je napustila rođendan, pod izgovorom da ne želi da bude tu, jer su tu neki ljudi koji su pljuvali po njoj. Nakon toga nastao je pravi sukob, Miljana je počela da vrišti i baca sve po kafani.

Dozivala je produkciju i Milicu Mitrović da prekinu slavlje i da odvedu muzičare koje je ona organizovala. Uskoro više detalja.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.