NAPRAVIO DETE RIJALITI UČESNICI, ŠOKIRAO BRAKOM SA UČITELJICOM, a onda RAZVOD! A evo sa KIM je SAD pevač

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020, 17:35

NAPRAVIO DETE RIJALITI UČESNICI, ŠOKIRAO BRAKOM SA UČITELJICOM, a onda RAZVOD! A evo sa KIM je SAD pevač

Napravio je dete rijaliti učesnici, šokirao brakom sa učiteljicom veronauke, a onda se razveo NAKON PET MESECI...

Dado Polumenta trenutno uživa u braku sa manekenkom Ivonom Polumenta, koju je upoznao na snimanju svog spota, a njegov privatni život je odavno pod lupom javnosti zbog brojnih skandala i afera koji ga prate kroz karijeru.

Nakon vanbračne zajednice sa kontroverznom učesnicom rijalitija Ana Marijom Kikoš sa kojom ima i sina, Dado je stupio u vezu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izuzetno smirenom veroučiteljicom Selmom Mekić.

Pevač i lepa učiteljica veronauke venčali su se 12. decembra 2012. godine u Novom Pazaru, a posle pet i po meseci braka, Dado Polumenta je odlučio da raskine bračnu zajednicu sa veroučiteljicom Selmom koja je sklopljena po islamskim običajima, a razlog je njegov povratak noćnim izlascima što se kosi sa razmišljanjima njegove supruge, ali i njihovom verom.

A post shared by Dado Polumenta (@dadopolumentaofficial) on Apr 1, 2020 at 9:55am PDT

- Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbegne izlaske i sve što uz to ide jer je bio zaljubljen. Međutim, u poslednje vreme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijima nisu pojavile fotografije na kojim je njen suprug okružen devojkama - rekao je svojevremeno izvor blizak ovom paru.

A post shared by Dado Polumenta (@dadopolumentaofficial) on Jun 28, 2019 at 10:30am PDT

Dado je nastavio dalje i danas pokušava da vodi miran život sa manekenkom Ivonom Ivković Polumenta sa kojom ima trogodišnju kćerku Aleu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.