Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2022, 23:23

NAPRAVLJEN JE PRVI PRESEK GLASOVA! Voditelji objavili rezultate - u trci za POBEDU ostalo 8 kandidata!

Neki favoriti su ispali!

Večeras se odigrava finale Zvezda Granda. Svi su uzbuđeni da vide ko će od 16 kandidata koji su se plasirali u završnicu da odnese pobedu u ovom najpoznatijem talent šou programu na prostoru bivše Jugoslavije.

Učestvovalo je 16 kandidata, a nakon prvog preseka glasova, ova brojka se prepolovila, te je ostalo 8 kandidata koji se bore za pobedu u ovom muzičkom takmičenju.

Dalje su prošli: Mustafa Mehić, Sandra Mladenović, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Željko Vukčević, Nermin Handžić, Aleksandar Josifovski, Srđan Stanić, Meliha Imširović i Kenan Dervišević.

Nakon preseka pušteno je glasanje do drugog preseka koji sledi nakon što takmičari koji su ostali u igri otpevaju nove numere.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.