NAPOLJU IMA VANBRAČNO DETE! Odjeknulo Belom kućom - više ne poriče! A sada se oglasila ONA i otkrila OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2018, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPOLJU IMA VANBRAČNO DETE! Odjeknulo Belom kućom - više ne poriče! A sada se oglasila ONA i otkrila OVO

Šok, šok, šok!

Bivši momak Mine Vrbaški i učesnik i prve i druge "Zadruge", Tomislav Panić,  izneo je šokantne detalje iz svoje prošlosti koji su ostavili bez testa sve, pa i njegove najmilije.

Naime, Panić je naveo da ima dete u Kini i to sa devojkom koja je ćerka poznatog tamošnjeg političara. Tomina majka Jasmina priznala je da joj nije jasno o čemu njen sin govori.

- Šokirana sam onim što je rekao, ali razgovaraćemo o tome čim izađe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz "Zadruge". Stvarno me je ostavio bez teksta - rekla je kratko Tomina majka.

Jasmini se nikako ne sviđa to što njen sin odbija žensko društvo i što nijednoj zadrugarki ne dozvoljava da mu se približi.

- Toma se mnogo povukao što se tiče devojaka, ne znam šta se dešava sa njim. Vidim da Mariji nije dozvolio da mu sedne u krilo. Marijana bi bila sa njim, samo kad bi joj on dao šansu, ali ne verujem da će joj dati. On tu samo igra igru i zeza se - istakla je Panićeva majka.

Pogledajte rezultate

Ona je prokomentarisala i Tomin odnos sa bivšom devojkom Minom Vrbaški, sa kojom je on bio u strasnoj vezi u prvoj sezoni ovog šou programa.

- Videla sam da je poljubio u kosu kako bi je utešio posle njenog razgovora sa majkom, ali nema tu emocija sa njegove strane, nije ih nikad ni bilo. To je on meni rekao kad je izašao iz "Zadruge 1", a ona je nosila njegov bade mantil iako se onako ponašala prema njemu i svašta mu rekla. Nema veze, Toma nije zlopamtilo to i ona zna. Drago mi je što su zakopali ratne sekire, ali neće se ništa više između njih desiti, sigurna sam - zaključila je Jasmina.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.