NAPETA NOĆ U VILI PAROVA! Iz rijalitija je IZBAČENA ONA - Od danas više NIŠTA neće biti ISTO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2020, 02:30

NAPETA NOĆ U VILI PAROVA! Iz rijalitija je IZBAČENA ONA - Od danas više NIŠTA neće biti ISTO! (VIDEO)

Nikad uzbudljivije veče!

Kao što ste već navikli, nedeljom vilu Parova napušta onaj takmičar koji je imao najmanju podršku publike.  Što se finale više bliži, sve veća je napetost ko će izaći kroz vrata vile i zauvek izgubiti mogućnost za osvajanje glavne nagrade.

Nominovan takmičar od strane publike je Anastasija Stanojević Palčica, dok je sa velikim brojem glasova takmičara nominovana Snežana Jovičić. Merlin je rekao svoje, nominovani sa njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strane su: Izabela Alijoški, Darko Radovanović, Kristina Mažibrada i Maja Đorđević.

Došlo je vreme da se čitaju glasovi publike. Najveću podršku je imala Izabela (28,2% glasova), ali ona nije imala želju da komentariše bilo šta.

- Pustite da pogledamo profil i to je to - rekla je ona kratko.

Potom je 21,3% glasova osvojila Snežana Jovičić, a odmah za njom 11,5% Maja Masaža. Mnogi ukućani su komentarisali da nisu očekivali ovakav raspored na tabeli.

I Darko Radanović Tigar je uspeo da izbegne Bela vrata, sa osvojenih 11,2% glasova. Ovo je oduševilo Aleksandru koja je bila zabrinuta da će on da večeras napusti vilu.

Ugrožene su bile Kristina i Anastasija, a njihovi cimeri su navodili razloge zašto neka od njih treba da ostane u rijalitiju. Parovi su mahom glasali za Kristinu, jer smatraju da Anastasija nije bila dovoljno aktivna.

Voditeljka je pročitala glasove publike i Anastasija Nedeljković je zauvek napustila vilu.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.