NAPAD NA MALOG ŽELJKA! Miljana Kulić na IVICI NERVNOG SLOMA, obratila se Marinkoviću!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2019, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPAD NA MALOG ŽELJKA! Miljana Kulić na IVICI NERVNOG SLOMA, obratila se Marinkoviću!

Nema mira!

Miljana Kulić već danima boravi na crnogorskom primorju gde se prema njenom Instagram profilu i objavama veoma dobro provodi.

Miljana je očigledno veoma dobro raskpoložena, veoma često izlazi, a ima vremena i da se posveti svojoj velikoj ljubavi, pevanju.

Ona je po izlasku iz Zadruge, nakon što je diskvalifikovana, veoma često govorila o svom bivšem momku Ivanu Marinkoviću sa kojim ima sina Željka.

Ona je jednom prilikom rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je sanjala Marinkovića i da želi da se sa njim pomiri i ima dobre odnose zbog malog Željka. Ona je tom prilikom izjavila da će mu uvek oprostiti sve jer želi da sa njim ima korektan odnos.

Ipak, sudeći po njenom poslednjem storiju ona se predomislila jer ju je Marinković izgleda opet razočarao.

- Svako govori o sebi, a ja ću na bezobrazluk ostati imuna. Samo što ne želim da se moj sin povlači po raznim novinskim natpisima. Alal vera, majstore, uspeo si u životu. Popij još koju, možda ti se osveži pamćenje - napisala je Miljana na svom Instagram nalogu.

STUDENTSKI DANI SLAVNIH: Evo koje fakultete su pohađali Rada, Ognjen, Zorica, Bajaga, Tozovac, Čkalja... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.