NAPAD NA LUNU?! Otkriven SADRŽAJ PISMA roditeljima: Kakve sve ćerke postoje, bude mi...

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 19:27

NAPAD NA LUNU?! Otkriven SADRŽAJ PISMA roditeljima: "Kakve sve ćerke postoje, bude mi..."

Potkačila...

Zadrugari su imali prilike da napišu pisma svojim najmilijima, a sada vam otkrivamo šta su to Ivana Šopić i Stefan Karić imali da poruče svojim porodicama.

Ivana Šopić se obratila svojoj mami, a kako se čini, izgleda da je potkačila Lunu Đogani. Pročitajte pismo, pa procenite sami.

- Mama, uradila sam sve što sam obećala da neću. Nemam ni opravdanje ni ništa da dodam sem: izvini. Ja možda nisam najbolja ćerka na svetu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gledajući kakve sve ćerke postoje, bude mi malkice lakše. Mama, volim te najviše na svetu. U to nemoj nikad da sumnjaš. Pretpostavljam da moraš da saginješ glavu ponekad i žao mi je zbog toga, ali znaj samo da te volim najviše na svetu. Ja ne znam šta drugo da ti kažem. Hvala ti što si me učila da ne budem kvarna. I ovde sam naučila da je to najbitnije. Znaš da sve što radim, radim iskreno. Volim te. Reci Stefanu i tati da ih volim. Nadam se da je sa lokalom sve ok. Ika - pisalo je u Ivaninom pismu.

Ko će pobediti u rijalitiju "Zadruga 3"? Podržite vašeg favorita...

Choices

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BUJNE GRUDI U PRVOM PLANU! Ceca se opustila kraj bazena, VRELIM snimkom raspametila muškarce! (FOTO)

 
srbdan_rs/main

1

https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=468x60|728x90|1x1|400x300|640x480&iu=/161634325/SrbijaDanas_Desktop/SrbijaDanas_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.