NALJUTIO SAM SE! Osman Karić uputio poruku punu EMOCIJA nasledniku Stefanu! Sine, ti si u... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NALJUTIO SAM SE!" Osman Karić uputio poruku punu EMOCIJA nasledniku Stefanu! "Sine, ti si u..." (VIDEO)

"Nema šta neću učiniti za tebe."

Miljana Kulić otkrila je jednom prilikom Stefanu Kariću da je njegov otac Osman Karić, tokom jednog zajedničkog gostovanja, istakao da njegov sin mora da počne da razmišlja svojom glavom i izađe iz "čopora" svojih prijatelja.

Kulićeva je tada istakla da Vladimira Tomovića smatra vođom tog "čopora", i da on "puni glavu" društvu okupljenom oko Stefana protiv Ive Grgurić, kao i da to utiče na Karićev i Ivin odnos. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Nadam da se nisi naljutio, da ću dobiti neke stvari - rekao je Stefan.

Osman, koji je poznat po tome da voli da svoje stavove iznosi javno, odgovorio je svom sinu i poslao poruku na društvenoj mreži Instagram.

- Naljutio se jesam, drago mi je da si svestan i da me dobro poznaješ. Stvari ću ti naravno poslati, nema šta za tebe neću uraditi. Sine, ti si u igri, to što sam ti dao savet, ne znači da sam u pravu. Budi svoj i sledi svoje instinkte. Ti ćeš i posle rijalitija biti moje Sunce, a ja planeta koja se oko tebe okreće - napisao je Osman u emotivnoj poruci.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.