NAKON VESTI DA JE KRUNIĆKA IZGUBILA BEBU Njenoj majici pozlilo, a drugarica kaže: To je Daki Savić!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2019, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON VESTI DA JE KRUNIĆKA IZGUBILA BEBU Njenoj majici pozlilo, a drugarica kaže: "To je Daki Savić!"

Loše joj je...

Jelena Krunić u rijaliti programu "Zadruga 3" uplovila je u ljubavnu vezu sa Filipom Reljićem, a pred kamerama je govorila i o svojim nekadašnjim romansama.

U jednom od svojih izlaganja, Jelena Krunić zadrugarima je priznala da je izgubila bebu i da se ta sitaucija dogodila u periodu kada je bila u vezi, kako je navela, sa momkom kog je najviše volela.

Povodom cele situacije, oglasila se i majka Jelene Krunić, Zorka.

- Jao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dete, meni trenutno nije dobro. Osećam se loše. Ne znam za to. Jelena je u rijalitiju, ja sam napolju, puno radim i ne bih da dajem nikakve izjave o njenom učešću, a još mi nešto nije ni dobro, mislim da je zbog ove promene vremena - rekla je Jelenina majka za "Pink.rs".

S druge strane, Jelenina drugarica je izjavila kako nije informisana o ovoj situaciji da je Krunićeva izgubila bebu, ali je i istaka da smatra da se to desilo tokom njene veze sa Dakijem Savićem.

- Ja stvarno ne znam za to, ali ako je rekla da je to bilo sa muškarcem kog je najviše volela, onda mogu samo da pomislim da je to bilo kada je ona bila u vezi sa Dakijem. Ona je njega baš volela i to je bila baš velika ljubav - govori Jelenina drugarica za "Pink.rs", dok se Savić nije oglašavao o čitavoj situaciji.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.