NAKON SVEGA... TAKO O SEKI! Dara Bubamara OTKRILA ZA SD šta misli o koleginici: Nećete VEROVATI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2018, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON SVEGA... TAKO O SEKI! Dara Bubamara OTKRILA ZA SD šta misli o koleginici: Nećete VEROVATI!

Puklo prijateljstvo za zauvek!

Dugogodišnje prijateljstvo između pevačica Svetlane Seke Aleksić i Dare Bubamare je prekinuto onog trenutka kada se Aleksićeva odlučila da zakaže svoj koncert u aprilu ove godine, samo nedelju dana pre Darinog, iako je bila upućena u sve detalje i da je njen koncert već uveliko zakazan. Iako je Novosađanka termin uzela znatno ranije, ona je brže bolje upala u termin nedelju dana pre i tako drugarici pomrsila konce.

Pričalo se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je Bubamara istog momenta, kada je saznala za Aleksićkin koncert, zapalila kolima do njene kuće gde su se čak i fizički obračunale. Nakon toga, usledio je pravi estradni rat u kome su pale teške reči, a prijateljstvo zauvek puklo.

SVAĐE SVAKO JUTRO! Isplivala ISTINA o njihovom odnosu! Jovana nije više mogla da ćuti o OVOM PROBLEMU

SVAĐE SVAKO JUTRO! Isplivala ISTINA o njihovom odnosu! Jovana nije više mogla da ćuti o OVOM PROBLEMU

I DOK MARINA ČEKA DARKOVO DETE: Doktorka NA STRANI Ane Sević - "Ona je njegova supruga"! DRAMA!

Ekipaportala "Srbija Danas", srela je na snimanju emisije "Grand Specijal", pevačicu Daru Bubamaru koju je pitala za odnos sa Sekom, kao i kako komentariše sve to što se izdešavalo među njima dvema.

PEVAČICA GRANDA U PAKLU BOLESTI: Plikovi po telu, nije mogla da peva, a sad JAVNO PRIZNAJE svoje MUKE

- Nemam nikakvo mišljenje. Ne komentarišem... Ne razmišljam uopšte o njoj niti je komentarišem. - rekla je Dara i time objasnila da ne želi da priča o Aleksićevoj, kao i da ne postoji ikakva šansa za obnovu prijateljstva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.