NAKON SUMNJI DA JE SA OVIM ZADRUGAROM U VEZI, Lidija Vukićević objavila fotografiju i poslala jasnu poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2020, 10:20

NAKON SUMNJI DA JE SA OVIM ZADRUGAROM U VEZI, Lidija Vukićević objavila fotografiju i poslala jasnu poruku

On je lajkovao.

Glumica Lidija Vukićević i bivši učesnik "Zadruge", Vladimir Tomović ponovo su podgrejali sumnje da među njima postoji nešto više od prijateljstva.

Zbog komentara koje jedno drugom ostavljaju na društvenim mrežama, juče su bili jedna od glavnih tema medija.

I dok svi nagađaju u kakvom su njih dvoje odnosu, pevačica je pokazala da se u izolaciji opušta čitajući knjige, te je objavila fotografiju u uskim helankama, koju je između >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostalog i Tomović lajkovao, pa poslala jaku poruku:

Ako čitaš ono što svi drugi čitaju, možeš samo da misliš kao i svi ostali” Haruki Murakami #ostanikodkuće MISLI NA SEBE I NA DRUGE! #ostanikodkuće

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on Apr 2, 2020 at 1:17pm PDT

- Ako čitaš ono što svi drugi čitaju, možeš samo da misliš kao i svi ostali, Haruki Murakami - napisala je Lidija u opisu fotografija.

Komentari su ubrzano počeli da pristižu, te su mnogi hvalili glumicin izgled: "Kakva žena", "harmonija i lepota", "lutkica"...

BONUS VIDEO: DRAMATIČNA PORUKA ĐORĐA DAVIDA IZ BOLNICE: Ima još JAVNIH LIČNOSTI koje ćute da su ZARAŽENE KORONOM! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.