NAKON ŠTO SU SAZNALI ZA PRODUŽETAK ZADRUGE: Kija i Sloba pričali, napravili DOGOVOR! Pomirenje moguće?

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2018, 02:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON ŠTO SU SAZNALI ZA PRODUŽETAK ZADRUGE: Kija i Sloba pričali, napravili DOGOVOR! Pomirenje moguće?

Iskreno...

Burni intervjui pred izbacivanje iz rijalitija "Zadruga". Kristina Kockar je u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem pričala o odnosu sa Slobom Radanovićem i naglasila da su oni sada u dobrim odnosima.

Ona je čak Slobi rekla da sada treba da podrže jedno drugo do kraja, da treba da izdrže i da se što manje nerviraju.

- Pričala sam sa njim nakon što smo saznali da ostajemo ovde još 20 dana duže. Dogovorili smo se da treba da podržimo jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugo do kraja, da izdržimo taj dodatnni period i da se što manje nerviramo. Smatram da je to za nas dug period, svaki minut je kao godina, a taman smo se ponadali da izlazimo za 10 dana - ispričala je Kija, a onda dodala šta misli da li u tom periodu može nešto veliko da se promeni u vezi sa njom i Slobom i da li mogu da se pomire:

- Sve je moguće, naravno, pogotovo ovde. Ali iskreno mislim da ne može to tako lako da se desi, jer mi ipak imamo toliko toga da rešimo. Mnoge stvari ne bismo da kažemo jedno drugo pred kamerama... - objasnika je Kija.

Šta je Kockareva još rekla Amidžiću pogledajte u sledećem snimku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.