NAKON ŠTO JU JE ĆERKA NOMINOVALA Ovako je Ljuba glasala dok se Aleks borila s Brendonom u nominacijama

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON ŠTO JU JE ĆERKA NOMINOVALA Ovako je Ljuba glasala dok se Aleks borila s Brendonom u nominacijama

Kaluđerička sapunica.

Aleksandra Subotić i Branislav Radonić Brendon bili su večeras u duelu u nominacijama jer ih je ovonedeljni vođa rijalitija "Zadruga", Jovana Tomić Matora, odredila za potrčke.

Poznato je da Aleks vodi bitku sa rođenom majkom Ljubom Pantović, te je bilo zanimljivo koga će bodibilderka nominovati, pogotovo što ju je ćerka nominovala u duelu sa Karađorđem Subotićem.

- Brendona znam još kad je bio "purpurno bićence", kad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još nije bio toliko purpuran. On mi je "o-kej", mada mi nekad stvarno ide na živce. Nemam nikakav problem sa njim. Što se tiče moje ćerke, a da se ograničimo samo na "Zadrugu", mnogo je lagala, a laže i dalje. Mnogo vređa i ne pokazuje nikakvo poštovanje prema meni kao majci. Kod nje u karakteru su počeli da dominiraju neki seljački maniri, a to se desilo pre nekih godinu i po dana. Očigledno da joj boravak van grada nije prijao. Baš lepo se pokazala na mojim nominacijama kada me je nominovala. To znači da mene ona ne želi ovde i da želi da me izbaci, ali ja nju neću. Zato ću kao majka nju da ostavim i nominovaću Brendona - rekla je Ljuba.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.