NAKON ŠTO JE UDARILA I IZBILA ZUB: Šok razgovor u rehabilitaciji... A onda SAUČEŠĆE zbog smrti oca (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON ŠTO JE UDARILA I IZBILA ZUB: Šok razgovor u rehabilitaciji... A onda SAUČEŠĆE zbog smrti oca (VIDEO)

Rešile sve.

Jedan od najvećih skandala iz prve sezone "Zadruge" je trenutak kada je Jelena Krunić udarila Nadeždu Biljić i izbila joj zub.

Večeras je u drugu sezonu ušla Krunićeva i odmah se izvinila Biljićevoj. One su se pomirile u rehabilitaciji, a Nadežda je Jeleni potom izjavila saučešće zbog nedavne smrti oca.

- Ništa ne opravdava moj postupak. Ja prva to ne opravdavam! Mene je sramota. Ti si bila kolateralna šteta - poručila je Krunićeva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ja tebe stvarno gotivim zato što znam da nisi loš čovek. I još nešto, primi moje saučešće. Znam koliko si bila vezana za tatu. Čak sam ti i na Instagramu poslal poruku, ali pretpostavljam da je nisi videla od gomile saučešća.

- Hvala ti

- Meni je bilo krivo što si me udarila jer si mi bila stvarno draga i uvek si mogla da popričaš sa mnom - rekla je Nadežda, a njih dve su potom pročešljale sećanja na incident i, između ostalog, kao delimične krivce sukoba označili Kristinu Kiju Kockar i Slobu Radanovića.

Poslušajte šta su sve pričale:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Ovo će SLOMITI LUNU! Gagi progovorio, u nekoliko reči otkrio ISTINU! "Neće joj biti dobro..." UŽAS!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POVRATAK SKANDAL MAJSTORA! Krunićka spremna kao zapeta puška da napravi HAOS U ZADRUZI: Ja sam sada najjača! (VIDEO)

Izvor: Svet, 10.Okt.2018

Osim Katarine Ristić, Eleonore Miljković, treća učesnica rijaltija “Zadruge 2” jeste i Jelena Krunić, zadrugarka koja je pokazala sve svoje emocije i stanja u prethodnoj sezoni ovog zabavnog programa.. . S obzirom na to da je Jelena u prethodnom rijalitiju ušla u fizički obračun sa Nadeždom...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.