NAKON ŠTO JE STANIJA PRIČALA O VLADI I LJUBAVI: Marko UPAO u studio, PREKINUO intervju! Haos potez...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2019, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON ŠTO JE STANIJA PRIČALA O VLADI I LJUBAVI: Marko UPAO u studio, PREKINUO intervju! Haos potez...

Trećeplasirana učesnica "Zadruge 2" i njen novi dečko.

Stanija Dobrojević je bila gost u večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita", a nezaobilazna tema bila je njena nekadašnja veza iz "Zadruge 2" sa Vladimirom Tomovićem.

Dobrojevićeva je ispričala kako ne želi više ni da čuje za Vladu, niti da mu ime izgovori, iako ga je zavolela takvog kakav je. Ona je dodala da Tomović nije bio "gospodin taj" i da se nada da će možda to biti Marko Marković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Ko zna, možda upravo Marko bude taj i možda mu rodim decu i osnujemo porodicu. Evo, danas nam je mesec dana veze - pričala je Stanija, a onda je u studio uleteo upravo Marković i na trenutak prekinuo intervju. Dao joj je buket cveća kao poklon za mesečnicu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.