NAKON ŠTO JE ODGLEDAO SNIMAK LUNINOG VENČANJA, OGLASIO SE I GAGI! Denser je imao samo OVO da PORUČI ćerki i zetu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021, 00:06

NAKON ŠTO JE ODGLEDAO SNIMAK LUNINOG VENČANJA, OGLASIO SE I GAGI! Denser je imao samo OVO da PORUČI ćerki i zetu!

Nikad emotivniji!

Luna Đogani i Marko Miljković juče su se tajno venčali i u crkvi Sveti Dimitrije na Novom Beogradu, a ovom čini su prisustvovali samo kumovi, bez njihovih porodica.

Mladi bračni par je večeras na svom Jutjub kanalu objavio snimak sa venčanja, a kako je priznao, mladin otac Gagi Đogani je bio emotivan i u pozitivnom šoku nakon gledanja snimka.

- Ja sam najponosniji i najsrećniji otac na svetu jer je moje dete presrećno i svi joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se snovi ostvaruju. Njena sreća je moje najveće blago... Ponosan sam na Lunu i Marka jer su pokazali i dokazali šta je prava ljubav - rekao je Gagi i nastavio:

- Ponosan otac sam, ali i tast, jer moja ćerka ima pravog muškarca pored sebe. Pokazao je kako muškarac voli i poštuje ženu... Moje srce oca je prepuno radosti. Želim im svu sreću i ljubav ovog sveta... I naravno deka čeka svoju Miu nestrpljivo - poručio je Gagi.

Objavu dijeli Gagi Djogani (@gagiidjogani)

Gagi nije propustio priliku ni da svoju sreću podeli sa pratiocima na Instagramu, pa je uz Luninu i Markovui fotografiju napisao:

- Verujem i verovaću uvek u vas. Sijajte celog života ovako i uvek se volite jako. Tvoja sreća ćerko je moje blago. Hvala ti najbolji zete na svakom njenom osmehu. Deka čeka Miu. Volim vas deco - stoji u objavi ponosnog oca i tasta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.