NAKON ŠTO JE LUNA PO CEO DAN PEVALA ANASTASIJINE RANE: Usledila čudna obrada - u cilju provokacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2019, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON ŠTO JE LUNA PO CEO DAN PEVALA ANASTASIJINE RANE: Usledila čudna obrada - u cilju provokacije

"Ova mala je k'o kamen..."

Najnovija pesma "Rane", koju Anastasija Ražnatović zadulela je ceo Balkan. Iako je izašla pre mesec dana, pesma trenutno broji 28 miliona pregleda na popularnom sajtu Jutjub, a provela je neko vreme i kao broj jedan na trendingu.

Situacije nije drugačija ni na velelepnom imanju u Šimanovcima. Naime, od kako su je zadrugari čuli, totalno su izludeli za njom. Prvo Luna Đogani nije prestajala danima da je peva. Pevačica Zorica Marković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pohvalila mladu zvezdu, pa je čak predložila tu pesmu Marijani Zonjić za nastup njihove grupe na "Zadrugoviziji 3".

Večeras, jedan zadrugar takođe nije mogao da prestane da je peva. Pevač Lepi Mića išao je kroz kuću i pevao stihove popularne pesme i zviždao uz melodiju pesme, kao da mu ne izbija iz glave. I tu sa ciljem provokacije - on je pozivao na sutrašnju žurku povodom rođendana Pavla Jovanovića s kim se posvađao i zato ga pogrdno zove "sinom".

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.