NAKON SKANDALA ZBOG KOG JOJ PRETI ROBIJA, oglasila se Ana Korać! Evo kako se pravda - Uhvaćena u LAŽI

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2020, 13:07

NAKON SKANDALA ZBOG KOG JOJ PRETI ROBIJA, oglasila se Ana Korać! Evo kako se pravda - Uhvaćena u LAŽI

Samo izgovor?!

Ana Korać podigla je veliku prašinu na društvenim mrežama, kada je najavila nagradnu igru na svom Instagramu bez dozvole za organizaciju ovog tipa.

Zbog prekršaja koji je napravila starleti preti kazna zatvora, a ona se sada oglasila i na očajan način pravdala, a zbog jedne rečenice uhvaćena je u laži.

Gnusna vrsta P*RNO SNIMAKA preplavila je internet u vreme KORONE - ovo je trend koji ZABRINJAVA!

Naime, Koraćeva je na Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << profilu objavila nagradnu igru u kojoj poziva ljude da uplaćuju po 2.000 dinara na privatan račun i da kao dokaz pošalju fotografiju uplatnice i samim tim stiču pravo da budu u igri za nagradu.

Ipak, Ana je zaboravila da kada su ovakve akcije u pitanju, zakon izričito nalaže da igre na sreću mogu samo pravna lica da organizuju i to ako se prijave na vreme i po svim pravilima prođu određenu proceduru, te na kraju dobiju dozvolu.

💗

A post shared by 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac) on Sep 4, 2020 at 10:54am PDT

- U ovoj igri učestvovaće samo 5.000 ljudi, od kojih će samo jedan postati vlasnik ovog automobila. Ukoliko želite da baš ovaj auto bude vaš za 2.000 dinara, za inostranstvo 17 evra, sve što treba da uradite jeste da uplatite 2.000 dinara i uplatnicu pošaljete na Vajber - napisala je Ana uz fotografiju na kojoj pozira na automobilu. U opisu je dodala i da će dobitniku lično ona dovesti automobil.

Iako je u postu koji je okačila na svoj Instagram napisala broj telefona na koji bi njeni pratici uplatili po 2000 dinara, Koraćeva je lagala da nagradna igra nije počela.

Tim povodom javila se bivša rijaliti učesnica:

- Ne počinjemo dok ne dobijemo papir, samo sam to okačila dok ne vidim da li će imati zainteresovanih i da li bi ko hteo da učestvuje. Sklonila sam dok ne predamo zahtev jer se dugo čeka - kaže Ana a na pitanje zašto je stavila da ljudi uplaćuju novac ako ništa nije sigurno odgovara:

- Nisu imali gde da uplaćuju, niti je imao broj, niti žiro račun. Niti je ko uplatio. Te igre su popularne u inostranstvu i mene su baš zaintrigirale da vidim da li bi i kod nas neko hteo da učestvuje i to je to. Ako prođe sve ponovo ću okačiti igru i nastavićemo.

Pogledajte rezultate

Saša Popović ULETEO NA BINU usred Nedinog nasupa u emisiji! Nećete verovati šta je uradio! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISPLIVAO SNIMAK SA KARLEUŠINOG VENČANJA! Nećete verovati šta je Duško PRED SVIMA uradio - Dugo će se pamtiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2020

Emotivno!..Pevačica Jelena Karleuša i fudvaler Duško Tošić u braku su već više od jedne decenije...Njihovo venčanje bilo je jedno od autentičnijih, a i dan danas se prepričava. Bilo je tu mnogo togo što se moglo izdvojiti...Gnusna vrsta P*RNO SNIMAKA preplavila je internet u vreme KORONE -...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.