NAKON SINOĆNIH SKANDALA, večeras u studiju JOŠ VEĆI HAOS! Oni će se SUOČITI lice u lice, Dušica SPREMNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2019, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON SINOĆNIH SKANDALA, večeras u studiju JOŠ VEĆI HAOS! Oni će se SUOČITI lice u lice, Dušica SPREMNA

Oko 22 časa...

 Večeras će se održati još jedna emisija "Zadruga - narod pita", ovoga puta, voditeljka Dušica Jakovljević ugostiće Zoricu Marković i Branislava Radonića Brendona.

Oni će razgovarati o svemu onome što je obeležilo njihovo učešće u rijalitiju, kao i o tome što se dešavalo po njihovom izlasku iz Bele kuće.

Klipovi iz "Zadruge 2" u kojima je glavni akter Zorica i dalje su popularni na svim društvenim mrežama. Ne sumnjamo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će pevačica u emisiju doći naoružana stavovima o svojim bivšim cimerima, a možda i novim informacijama o njima, kao i da će svojim humorom učiniti emisiju veoma zanimljivom.

Brendon je takođe jedan od učesnika koji je zasmejavao publiku, a otkako je izašao iz rijalitija, o njemu se najmanje piše.

Šta mu se dešava u životu i zašto ga nema, saznaćemo večeras.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.