NAKON OVOGA NEMA POVRATKA? Glupačo! Marko smrtno uvredio Lunu - KRAJ?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2019, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON OVOGA NEMA POVRATKA? Glupačo! Marko smrtno uvredio Lunu - KRAJ?! (VIDEO)

Kako će preći preko ovoga?

Luna Đogani i Marko Miljković su se tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" žestoko posvađali i to zbog toga što je Miljković optužen da neretko Lunu ponižava i da je ona u svakoj priči negativac.

Haris Džinović naveo ZAŠTO ga supruga Melina NIKAD NE BI PREVARILA, ono što je otkrio iznenadiće sve (VIDEO)

U jednom trenuku je Đoganijeva rekla svom dečku da ućuti što je njega povredilo, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su ušli u još dublji konflikt.

- Ispadaš glupa i naivna, pričaš kako nisi bila na Mićinom rođendanu, a bila si glavna zvezda... Nisi cvećka uopšte! Šta sam dozvoljavao. Miljana te je uporedila sa njom, šta ti je sve rekla, ja sam je pustio, da vidiš kako to izgleda - pričao je Marko Luni.

- Ti hoćeš da ispadneš pametniji od mene. Prvi si me ti napravio 100 puta glupom. Ti mene non-stop pokopavaš. Ti mene nećeš da prekidaš. Nisi me branio kada su me drugi napadali, nemoj ni sada. Ti hoćeš da se takmičiš sa mnom - pričala je besno Luna.

- Mene zabole k*rac za "Zadrugoviziju", ovde sam se potrudio samo zbog tebe. Ja na "Zadrugoviziji" pevam "Splavove". Ja se ne takmičim sa tobom glupačo! - odbrusio je Marko Luni.

- Ovo je kraj konverzacije sa tom tvojom rečju - rekla je Luna i otišla da uzme svoj novac kako bi otišla do brze hrane.

Da li je ovo okončanje veze ovog rijaliti para, i da li će Luna oprostiti Marku zbog ovih reči, ostaje da saznamo tokom narednih dana.

Evo kako je izgledala njihova svađa:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.