NAKON KOLAPSA KOJI JE NASTAO ZBOG NJE, Paula iskritikovala Taru i Ša Dovoljno je da mi da UPALJAČ

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 02:53

NAKON KOLAPSA KOJI JE NASTAO ZBOG NJE, Paula iskritikovala Taru i Ša "Dovoljno je da mi da UPALJAČ"

Ljubomorna je na sve devojke u Beloj kući.

Naredna gošća kod Darka Tanasijevića bila je Paula Hublin, koja je na samom startu prokomentarisala svađu koja se upravo dogodila između Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, a razlog svađe ovog puta bila je upravo Hublinova.

- Sad su se posvađali, jer je on pričao sa mnom. To nema više ni smisla komentarisati. On više gubi, a ona je ljubomorna na svaku devojku, to je van svake pameti, nije mi normalno. Šta će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada izađu, tu ste-gde ste, uživajte i budite srećni. Oni su najgore prošli. Ne moramo mi pričati o nečemu bitnom, dovoljno je da mi da upaljač, ona će ga pogledati, to je za sve tako, ne samo za mene. Ša voli sesti i popričati sa mnom. Meni su to smešne stvari, kao, slika se sa bivšim, zamisli - rekla je Paula.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.