NAKON KIJINE PROZIVKE OGLASILA SE ANABELA-Nije mogla da ćuti, pa oštro poručila ovo: Obratite se NJEMU

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON KIJINE PROZIVKE OGLASILA SE ANABELA-Nije mogla da ćuti, pa oštro poručila ovo: "Obratite se NJEMU"

Ni ona nije prećutala.

Pre dva dana održana je prva "Zadrugovizija" u trećoj sezoni "Zadruge". Mnogi su uživali i dobro se zabavili, dok su između nekih pale i prozivke.

Kija Kockar bila je članica žirija, a kada je nastupila grupa koju su činili Tara Simov, Mateja Matijević i Stefan Kandić, koji su pevali pesmu "Beograd", Kija je rekla da su "kul kada prestane muzika" te su na mnogi shvatili da je ona na taj način prozvala Anabelu Bukvu, koja u originalu izvodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovu pesmu.

Kija je sada objasnila na šta je konkretno mislila:

- Nisam ni pomislila na to, pomislila sam na ljude koji su pevali to da su bili katastrofa i da su najbolje zvučali kad su prestali da pevaju. Štaviše, to je bio kompliment za pesmu, jer original dobro zvuči, oni su bili katastrofa. Ali dobro, imali su tremu, sve je to normalno, to je samo zabava. Ja jesam na neki način "prozvala", rekla sam kao "Hit za sva vremena", to nije hit za sva vremena, ta pesma i dalje traje, možda će biti za deset godina hit za sva vremena, ali nije dostigla taj nivo. Eto, ako je to prozivka, neka bude, ali nisam ni pomislila na tu ženu - istakla je Kija.

Ipak, Anabela se oglasila povodom toga:

- Nemam komentar na to, zaista. Zovite Relju Popovića - poručila je Anabela.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: NIJE ZNALA DA JE SNIMAJU: Vidite šta je razgolićena Luna radila u SEPAREU na žurci! (PAPARACO VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.