NAKON JEZIVOG ŠAMARA: Evo KAKVO je stanje u Suzaninoj porodici, muž i SIN će TEK da REAGUJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2019, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON JEZIVOG ŠAMARA: Evo KAKVO je stanje u Suzaninoj porodici, muž i SIN će TEK da REAGUJU!

Perovićevu je sinoć zverski ošamario dečko Miki Đuričić, koji je kasnije priveden u policiju.

Dok čitava javnost bruji o monstruoznom činu koji se odigrao prošle noći u Beloj kući kada je Miki Đuričić prvo Suzani Perović odvalio šamar, a zatim izudarao Nadeždu Biljić štakama, oglasio se i Suzanin prijatelj, fotograf Dejan Milićević kako bi prokomentarisao ovaj incident, ali i celokupan njihov odnos:

VUKAŠIN GOLUBOVIĆ, NECA, ĐINA, LOLA, POPARA: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evo kako danas izgledaju glumci iz "Srećnih ljudi" i čime se bave (VIDEO)

- Samo tako ludačka ljubav i nenormalni odnos je mogao da rezultira eksplozijom. To se skupljalo, skupljalo, skupljalo, od samog početka njihovog nenormalnog zabavljanja, te nenormalne zaljubljenosti i to je moralo da eksplodira na najgori način. Ja sam protiv bilo kakvog nasilja nad ženama, pogotovo nad mojom prijateljicom, postoje nadležni organi koji će se baviti time. Strašno je i za svaku osudu bilo kakvo nasilje i nad Suzanom i nad Nadeždom. Ja sam neko ko obožava žene i radim sa njima celog života, nasilje te vrste osuđujem do kraja - izjavio je Milićević.

Na pitanje da li se čuo sa članovima Suzanine porodice i da li zna kako se oni osećaju, Dejan je istakao da veruje da će oni postupiti onako kako treba:

- Nisam se čuo sa njima jer naš dogovor je bio da oni budu izopšteni iz bilo kakve veze sa "Zadrugom" i Suzaninim boravkom unutra. Ja verujem da će i Suzanin sin odreagovati kako treba, a i naravno veliki gospodin, Vlada, Suzanin suprug će sigurno, sigurno, sigurno, odreagovati već kako treba jer nedopustive su takve stvari - zaključio je Dejan za Pink.rs.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.