NAKON INCIDENTA, KIJA IZGOVORILA: Čuli smo se Sloba i ja danas! I dalje NEGIRA napad?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON INCIDENTA, KIJA IZGOVORILA: Čuli smo se Sloba i ja danas! I dalje NEGIRA napad?!

Da l su došli, ili pošli?!

Kija Kockar sinoć se prvi put pojavila u javnosti nakon incidenta sa bivšim mužem Slobom Radanovićem, koji se dogodio u sredu, oko pet sati ujutru.

Kija Kockar u jedan beogradski hotel došla je u pratnji njenog i Slobinom zajedničkog menadžera i tom prilikom otkrila da se nakon incidenta čula sa Slobom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Oct 18, 2019 at 1:06pm PDT

- Naravno da je sve u redu. Čak smo se i čuli danas. Pričali smo normalno. Pričali smo u vezi nekog posla, nevezano za ovo - rekla je za Telegraf.rs Kija, koja i dalje negira da se napad u Radanovićevom stanu dogodio.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TRUDNA KIJA KOCKAR!? Nakon vesti da je NAPALA Slobu, kao BOMBA odjeknulo ovo, INTERNET IZGOREO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019

Situacija neizvesna!..Pre nekoliko dana je kao bomba odjeknula vest da je Kija Kockar navodno nasrnula nožem na svog bivšeg muža Slobu Radanovića, ali da ipak nije uspela u svojoj nameri da ga povredi, već da je on prošao sa lakšim fizičkim povredama...A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.