NAKON GLASINA DA JE BILA SA OŽENJENIM KOLEGOM: Dalila OTKRILA detalje o Jeleni Pešić! Evo šta je REKLA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON GLASINA DA JE BILA SA OŽENJENIM KOLEGOM: Dalila OTKRILA detalje o Jeleni Pešić! Evo šta je REKLA!

Iznenadila.

Naredno pitanje bilo je postavljeno Jeleni Pešić, a bilo je u vezi sa brakom Dalile i Dejana Dragojevića.

- Da li si se složila sa Dalilom da je Dejan divan muškarac, samo da ne bi pričala o oženjenom kolegi sa posla sa kim si imala aferu, pa si pobegla u Zadrugu zbog toga? - glasilo je pitanje.

- Ja nisam nikada bila sa kolegom, posao nisam napustila zbog kolege, rekla sam već svoje razloge i volela bih da se ne priča više o tome. Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam njihovu vezu pohvalila još na početku rijalitija. Plašim se da neko nema problem zbog mene, a to su moji prijatelji - odgovorila je Jelena.

- Ne mislim da je zbog toga komentarisala, ja sam danas čula na radiju da je Maja pronela tu priču, ona to nije uradila. Postoji priča, došlo je do mene, ja sam nju samo pitala, bez da tvrdim to, ona je imala pravo da kaže da li je ili nije istina -dodala je Dalila.

Evo kako je to izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: HIT SNIMAK KIJE I SLOBE: Sreli se na reviji, nisu hteli da se pozdrave, pa ih NATERALI da sede zajedno (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.