NAKON BOMBAŠKOG NAPADA, saslušani ASPIRINCI! Šteta procenjena na 10.000 evra, a o Editi rekli OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2019, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON BOMBAŠKOG NAPADA, saslušani ASPIRINCI! Šteta procenjena na 10.000 evra, a o Editi rekli OVO!

Inspektorima su rekli da samo sa njom nemaju dobar odnos!

Na muzički studio hitmejkera Filipa Miletića i Miloša Roganovića nedavno je bačena kašikara, a nadležni organi uveliko rade na tome da saznaju ko je počinilac ovog krivičnog dela. U okviru policijske istrage, na saslušanje su pozvani vlasnici "FM play", redakcija saznaje da su bivšu pevačicu njihovog benda "Ministarke" naveli kao neprijatelja.

A post shared by FM Play Production (@fm.play) on May 24, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2017 at 8:13am PDT

-Filip i Miloš su priliko davanja izjave upitani da li postoji neko sa kim nisu u dobrim odnosima i oni su naveli Editu Aradinović - rekao je izvor blizak istrazi.

Zbog ove njihove izjave, Edita je bila pozvana da da izjavu u policiji.

- Niko me nije zvao, nisam bila na saslušanju, nemam komentar za sada - rekla je Edita.

A post shared by FM Play Production (@fm.play) on Nov 28, 2016 at 12:39pm PST

-S obzirom na to da se vodi istraga, nisam u mogućnosti ništa da komentarišem. Verujem da će policija uskoro naći počinioca - ostao je suzdržav Filip Miletić.

On je otkrio da je kašikarom koja je bačena u noći između petka i subote, pričinjena materijalna šteta od oko 10.000 evra.

- Bomba je razorila ceo studio. Potrebno je kompletno renoviranje, a uništena nam je i oprema, velika je materijalna šteta. geleri su prošli kroz gluvu sobu, uništili su mikrofon, monitore, zvučnike, sve je uništeno. Sve novo treba da se nabavi, ne znam koliko tačno, ali sigurno više od 10.000 evra će nas koštati saniranje štete - kaže Miletić.

- Najvažnije je da smo spasli hard-disk na kojem se nalaze pesme. Videćemo da li ćemo moći da izvučemo sve podatke sa njega - nada se Filip.

-Sva sreća da niko nije bio u studiu u trenutku eksplozije, jer mi često ostanemo do kasno da radimo, neko je mogao da pogine - rekao je "Aspirinac"

On i drugi vlasnik studija Miloš Roganović se osećaju loše zbog napada.

- I dalje smo u šoku i uznemireni smo. Mi smo ljudi koji poštemo rade svoj posao i nikome se nismo zamerili - završio je Filip.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.