NAKON ABORTUSA MILJANA SE VRATILA U ZADRUGU: Guši se u SUZAMA! Loše sam! Nije mi ni do čega! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2019, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON ABORTUSA MILJANA SE VRATILA U ZADRUGU: Guši se u SUZAMA! "Loše sam! Nije mi ni do čega!" (VIDEO)

Zola je ne zanima.

Svi zadrugari bili su obavešteni da će Miljana Kulić na kratko napustiti Zadrugu, jer je donela odluku da prekine trudnoću.

Kako je isticala, ona nije bila spremna za drugo dete, a i odnos  sa Zolom joj nije bio baš najsjajniji, pa je kiretaža bila najbolje rešenje.

Međutim, Miljana se u toku noći vratila u Belu kuću vidno neraspoložena, uplakana i tužna, čak nije ni poljubila dečka.

Ona je briznula u plač, pa mu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priznala da situacija u njenoj kući nije baš najbolja i da je zbog toga insistirala da se odmah vrati u Belu kuću.

- Loše se osećam, kamera sve snima i sve se sluša. Nije mi ni do čega, loše sam i to je to. Sve sam videla, tvoj razgovor sa Majom i sve ostalo. Spavala sam, imam svojih privatnih problema. Nije mi ni do veze. Mnogo si loših stvari uradio u životu i molim te pusti me - rekla je Miljana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

BONUS VIDEO: ISPLIVAO VIDEO SA ŽURKE: Luna ignoriše Marka - NON-STOP GLEDA SLOBU! A on završio kod Kije u separeu! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.