Izvor: Scandal.rs, 19.Mar.2019, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON 10 GODINA Tanja Savić se povukla sa estrade, godinama živela daleko od Srbije, a sada je donela VELIKU ODLUKU

Pevačica Tanja Savić poslednjih godina zapostavila je muzičku karijeru i posvetila se porodici i životu u Australiji, ali sada je odlučila da je vreme da napravi određene promene. Tanja Savić odlučila je da se na velika vrata vrati na estradu. Ona ulazi studio i počinje da snima nove pesme, kako bi publiku obradovala novim albumom The post NAKON 10 GODINA Tanja Savić se povukla sa estrade, godinama živela daleko od Srbije, a sada je donela VELIKU ODLUKU appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Rodila mu je ćerku, ali se nikad nisu venčali: On je bio velika ljubav Jasne Milenković Jami!

Izvor: Scandal.rs, 19.Mar.2019

Iako je devedesetih godina prošlog veka važila za jednu od najaktuelnijih pevačica, te je čak 1994. godine ovenčana nagradom za ženskog izvođača godine, Jasna Milenković Jami ne uvažava istu popularnost i danas, premda trenutno radi na tome da se vrati u sam vrh domaće estrade. Najduža diskografska...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.