NAJVEĆI SUKOB U FINALU! Anabela protiv Matore! Pretnje, pa srednji prst! Atijasova BESNA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2018, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆI SUKOB U FINALU! Anabela protiv Matore! Pretnje, pa srednji prst! Atijasova BESNA! (VIDEO)

Au, dno!

Jovana Tomić Matora napala je Anabelu Atijas tokom finala "Zadruge". Bivša zadrugarka je navela da je dobijala pretnje od pevačice, zbog čega je i došlo do sukoba.

UOČI MEČA SA SRBIJOM: Švajcarci zgroženi ponašanjem Albanaca iz reprezentacije!

- Meni niko ne može da preti, da kači tu neke slike! Šta sam ja Luni uradila? - pitala je Matora Anabelu koja je potom otkrila da je Jovana proganjala njenu ćerku.

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by 🇷🇸•🇲🇪•🇧🇦•🇭🇷•🇲🇰 (@otac_nacije) on Jun 20, 2018 at 2:50pm PDT

- Nisam htela da ponizim devojku! Ona je na mom nastupu skakala kao ker! Dva puta u životu smo je sreli, dva puta je došla na moj nastup. Luna i Matora nikada nisu bile prijateljice - rekla je Anabela. Kasnije, kada je mislila da je kamere neće snimiti, Anabela je Matoroj pokazala srednji prst.

 - Ti si frajer do bola, svi su pali na tebe! Sanji dajem dva dana, dok ne ode sa nekim ko ima ono što ti nemaš - rekla je Anabela, a onda je Jovana odlučla da progovori o nepoznatim detaljima.

A post shared by Jovana Tomic (@matora23) on Jun 20, 2018 at 1:42pm PDT

Matora je kasnije dala i izjavu povodom celog slučaja, što je zabeležila i naša ekipa na terenu.

- Kad sam čula te pretnje, da će rijaliti mama da mi dođe do kuće. Nisam ništa htela da pričam, ali onda sam čula da Luna mene pljuje, da pljuje Sanju... žao mi je samo što Gagi mora sve da sluša - rekla je Matora.

Matora nakon skandala na finalu Zadruge pic.twitter.com/eg9T0h5eQg

— FikoR (@FikoR87) June 21, 2018

TAJNE ŠIMANOVACA: Evo gde zadrugari izlaze SVAKOG utorka - VAN imanja! Tu je i Miki Đuričić (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.