NAJVEĆE RAZOČARENJE I SUZE: Zbog njega će u Zadruzi zavladati GLAD! Ovo što se desilo je NEČUVENO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2018, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆE RAZOČARENJE I SUZE: Zbog njega će u "Zadruzi" zavladati GLAD! Ovo što se desilo je NEČUVENO!

(VIDEO)

Jelena Golubović dobila je najmanje novca u podeli ovonedeljnog budžeta što je nije mnogo iznenadilo jer je Lepi MIća proglašen za vođu. Međutim, nju je najviše pogodilo to što joj Marko Miljković nije vratio novac koji mu je pozajmila u subotu za kocku.

On je, kako bi se opravdao i izbegao da joj vrati dug, njoj spomenuo novac koji joj je dao još u prethodnoj sezoni ''Zadruge'' i rekao da mu ga ona tada nije vratila, pa da tako on nije dužan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da njoj sada vrati 1.000 dinara. Ovo je nju razbesnelo, pa se rasplakala.

- Ja ne verujem. Rekao mi je: ''Zakuni se da mi nikad nisi dao 1.000 dinara''. Ja od nekog kad pozajmim novac ne mogu da spavam dok ne vratim. Nikom dužna nisam ostala. Ovo sam ti pozajmila za kocku - žalila se Jelena Zorici Marković kroz suze.

Pogledajte rezultate

Kako je sve izgledalo pogledajte u prilogu u nastavku ovog teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.