NAJVEĆA K**VETINA! Car sočno ispljuvao buduću nevestu Dalilu! Dragojevićka uzvratila NAPADOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2022, 08:18

"NAJVEĆA K**VETINA!" Car sočno ispljuvao buduću nevestu Dalilu! Dragojevićka uzvratila NAPADOM!

Ko ovu dramu režira?

Filip Car i Dalila Dragojević su nastavili sukob i tokom reklama.

- Ja glup nisam, da ti voditelj postavi pitanje, i umesto da kažeš da ta je sramota što radiš neke stvari, kao od zaljubljivanja se ne može pobeći, kao tu za Anđela - rekao je Car.

- Ne ja sam aludirala na tebe, kako sam zaljubljena u tebe i kako se borim za tebe - reka je Dalila.

- Ma ne lupaj, ja mnogu da pričam kao gospodin, ali ti hoćeš da ja pričam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o tebi kao o najvećoj ku*vetini - rekao je Car.

- Ja ću otvoriti sebi glavu, pa ću tebi, bolestan sam, a osetljiv na tvoja izlaganja. Ja umem da budem i mangup i gospodin. Ti pričaš kako flertuješ - rekao je Car.

- Pi*ko jedna raspala, reci kako sam ti rekla, a ne ovo što pričaš ti govoriš kako . Meni nećeš predstavljati i bacati fore. - rekla je Dalial, a Car i ona su nastavili da se svađaju.

Pogledajte:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.