NAJSTRAŠNIJE TROVANJE! Ovo niko nije uradio u Zadruzi! Udarila na Karađorđa da ga UNIŠTI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJSTRAŠNIJE TROVANJE! Ovo niko nije uradio u Zadruzi! Udarila na Karađorđa da ga UNIŠTI! (VIDEO)

Niže ne može.

Mržnja među bivšim supružnicima, a sada učesnicima "Zadruge", Ljubom Pantović i Karađorđem Subotićem je ogromna, a Ljuba ne preza ni od čega da bi Karađorđu zagorčala život.

SLOBA MU PRIŠAO I... Kijin BIVŠI na istom događaju sa njom i Radanovićem! Pogledajte ŠTA SE DESILO

Podsetimo, Karađorđe i Ivana Vrbaški, majka učesnice Mine, ušla je u vezu sa Karađorđem, koji je zatim ušao u "Zadrugu". Ljuba je sada odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da "obradi" Minu, kako bi nanela štetu Karađorđu. Ljuba se osvrnula na njegovu priču da je finansirao njenu sportsku karijeru.

- Svaka medalja košta 5.000 evra, šta, on (Karađorđe) je dao 200.000. Alo bre, auto nemaš, da ne pričamo o stanu i nečemu. On nešto finansirao! Ona tvoja keva nije normalna. Znaš gde bi mogla da razumem? Da je ona pristala na neku priču da bi ušla (u "Zadrugu") tebe da vidi. Ovo sve ostalo, ja stvarno ne razumem - rekla je Ljuba, u očiglednoj nameri da rasturi vezu Karađorđa i Ivane.

ISPLIVALA ŠOK ISTINA! Voditeljka Slagalice morala da progovori o SVAĐI SA KOLEGINICOM I TAKMIČARIMA!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.